Artikler

Faldgruber af Overspringshandling

Vi alle udskyde beslutninger og indsats undertiden (ja, mig også). Det er okay at gøre det lejlighedsvis, men hvis du er en regelmæssig pontificator så det bliver konstant forårsage du smerte, selv hvis du ikke er klar over det. Ved at sætte tingene ud på en regelmæssig basis, du holder dig selv tilbage og i stedet for fremad i dit liv, vil du relatere.
Marys historie
Jeg har coaching Mary for de seneste 6 måneder og hun er en klassisk procrastinator. Hun vil ofte enige om at tage nødvendige foranstaltninger hvilke resultater fra hver coaching session hun har og så ikke gøre noget. Hun har altid fået undskyldningerne. I virkeligheden kunne hun skrive en bog med nogle af de grunde, hun kommer op med. Hendes adfærd har haft en dramatisk effekt på hendes virksomhed og personlige liv.
Hendes virksomhed vokser, men hun kan ikke holde trit med væksten. Hun har hele tiden haft personale problemer, fordi hun udskød beskæftiger sig med dem.
Hendes kontor systemer er i kaos som følge af ikke at handle.
Hun er at miste penge og have søvnløse nætter. Hendes personlige liv er ved at tage en kæmpende og hendes forhold med hendes mand sprællede. Hun ved hvad hun skal gøre og endnu ikke vil tage tid at få fundamentet på plads.
Nu ville jeg bare sige, at coaching ikke har været en fiasko i virkeligheden trods alt dette, Mary har gjort fremskridt… langsomt.
Hun har endelig havde et wake up call. Og det er sådan en skam det måtte ske på denne måde.
Mary var i orden på sin computer Når opgave alarmen ringede mindede hende til at ringe til sin bedstemor. Det var ikke første gang hun havde sat denne rykker op. Faktisk havde det været vist over den sidste måned, og hver gang klokken ringede, hun sætte off ringen og fastsætte en anden dato. Det ville have været let at afhente telefonen og ringe til hendes bedstemor, men hun valgte at trække tiden ud og nulstille alarmen igen.
Men denne gang, når det ringede, hun stoppede i sit spor. Hun læste den note, som sagde ‘ telefon bedstemor ‘. En bølge af sorg opslugt hende… Marys bedstemor var død tre uger tidligere!
Det sidste ord
Mary delte denne historie med mig og var glade for mig at skrive om det, så måske nogen læser dette vil stoppe procrastinating og ring deres morfar, mand, bror, søster, mor eller andre elskede før det er for sent.
Mary virkelig føle smerten og den dybe hændelse har vendte hende rundt.
Minder mig om historien om den gamle mand og hund:
Gammel mand sidder på verandaen på gyngestol, hans hund ved siden af ham klynker og hylende… en anden person går forbi og spørger “Hvad er der galt med din hund?” og den gamle mand svar, “Åh, han er bare at sidde på et søm”… fremmed spørger “så, hvorfor ikke han bare stå?”… som den gamle mand svar “Nå, det naturligvis ikke ondt nok”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *