Artikler

Hvordan at vælge den bedste studerende kreditkort

Som din søn eller datter hoveder til college, der er en masse ting, som de vil lære om — og forvaltning af deres finanser er én ting, der skal læres, før de pakke deres tasker.
Hvordan eleverne kommer i problemer
Når college studerende er første leve på deres egne, er der en masse frihed, som de nyder og lære at håndtere. De er oversvømmet med kreditkort tilbud på campus, der kommer med gratis t-shirts eller cd’er. Og de tror, at et kreditkort er no big deal og noget, der vil hjælpe dem med at få de ting, de ønsker.
Desværre, kreditkortselskaber indse at college studerende ikke er så vidende om kreditkort og udnytte det, forårsager tusindvis af dollars i gæld uden for skolen lån. Men der er måder at lære dit barn at håndtere et kreditkort.
Kreditkort er ikke en dårlig ting
Mens det kan synes som en enkel løsning at forbyde kreditkort helt, kan det også være en mulighed for at lære dit barn at håndtere deres penge. Start ved at anvende for kort med begge jeres navne på det og med en lav grænse. Dette gør det muligt for jer at få adgang til kortet og også giver dig en erklæring hver måned at se, hvad barnet er lommepenge på begge.
Budget ud en grænse for hver måned og derefter har dit barn der ud eller gøre det klart, at de vil betale det i løbet af den følgende sommer. Dette kan lære en college studerende ikke at betale for ting, som de ikke har råd.
Den bedste kort vil gøre dette
De bedste studerende kreditkort vil have en lav grænse, at dit barn skal se for at bo i en god kreditværdighed. Og de kan bruge det til at købe deres skolebøger sikrere end de kunne med kontanter.
Og for nødsituationer, kortet kan bruges til at dække uventede udgifter, men kun når du har været igennem en godtgørelse planer om at hjælpe dem med at lære, at penge, der er brugt på en kort skal tilbagebetales.
De bedste studerende kreditkort vil også give mulighed for studerende at få belønninger for deres køb, måske cash back eller gas penge til ture derhjemme. selv om de ikke vil bruge en masse på kortet, kan det hjælpe for at se hvordan kreditkort kan anvendes ansvarligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *