Artikler

Hvorfor gratis foderstoffer og Freebie Sites er populære på industrialiserede lande

Når jeg har læst en bog den millionaire næste dør som nævnt omkring holdning for rige mennesker, der var sparsommelig og økonomisk fit. De blev sammenlignet med dem, der var fysisk fit og motion regelmæssigt. Er det dem, der har disse buler er nødt til at træne for at forbrænde disse kalorier? Det er ironisk, at dem, der har brug for motion er den ene, er der ikke gjorde det. Jeg mener ligeledes, mennesker, der var velhavende, de mennesker, der blev rigt gennem hårdt arbejde er meget nøje på deres udgifter. De lever under deres midler. Og omfatter ikke Hollywood superstjerner, der blev rige eller dem, der vandt i lotteriet, som blev øjeblikkelig millionærer.

Folk fra rige lande som USA og Japan hvor, trods alle deres rigdom, ville de stadig holder, hver en krone og yen de får. I USA, det er ikke usædvanligt for en mand at have en mønt pung, så de ville være i stand til at betale det præcise beløb det meste af tiden. Amerikanerne og japanerne, trods deres velstand, ville ikke betale en øre eller yen mere end den faktiske pris for enhver merchandise og vil ligeledes kræve, at de får ikke mindre end deres nøjagtige ændring.

Og hvorfor tror du mange amerikanere tilbringe tid klipning rabatkuponer ud af aviser? For dem betyder nogen rabat, selv om det er bare 10 cent, stadig, at de vil betale lidt mindre for en vare. Hvis alle rabatter er tilføjet, kan det betyde en temmelig respektabel besparelse. De ville gå til supermarkedet med kuponer de studsede og bruge dem når man betaler for deres indkøb.

Trist at sige, dette ikke vil ske for mit land. Ingen vil gå i supermarkedet med en pose fuld af kuponer. Jeg vil ikke gider at gå til butikken med kuponer. Vi har endda en kalender fra populære stof butik med rabatkuponer. Måske fordi værdien af vores valuta er for lav til at give opmærksomhed til, eller er det amor propio? (stolthed?) Kultur? Uanset hvad! Ikke underligt vi er stadig et tredjeverdensland. En rabat er en rabat, selv 1 centavo, 2 centavo, 3 centavos og så videre. Og hvor meget mere, hvis det er en freebie? Gratis foderstoffer eller corporate give væk. Det betyder ikke, at folk, der nedladende dem ikke har råd til disse elementer. Det viser kun, at de værdsætter deres penge. Få gratis prøver så bare i tilfælde af at de ikke kan lide produktet, vil ingen være skylden for ikke at købe en bedre en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *