Huset

Find din zone i den nye bolig

Pludselig var der to streger på testen og I blev enige om at jeres nuværende bolig ikke var stor nok til tre.

Dette har ledt til et større projekt hvor der skal kigges på ny boliger, pakkes sammen, flyttes og møbleres på ny. Derudover kommer også det svære ved at finde sig selv i det store flyttekaos og det nye hjem.

Afslapning i midten af det hele

Det er stressende at flytte, og med en ny på vej, så er det rigtig vigtigt at man husker at slappe af.

Tankerne kører imellem alle de vigtige ting der foregår lige opad hinanden. Hvor skal tingene stå? Hvordan garanterer man en indretning der gør det nemt at have et spædbarn?

Når tingene går så hurtigt, så kan man godt gå hen og glemme sig selv. At huske sig selv betyder mange ting, men vigtigst af dem alle er at man kan finde ind til sig selv og give hvad man selv har brug for.

Meditation for gravide

Hos Karens Univers kan du få nogle gode guides til hvordan du som gravid kan meditere. Meditation er ikke alene godt for kroppen, men også for sindet og planlægningen.

Med et renset og afslappet sind kan du bedre skabe dig et overblik. Hvis ting virker uoverskueligt eller noget driller, så kan løsningen komme til dig ved at du bare har givet dig selv et lille stykke tid til at finde ro.

Kig rundt i det nye hjem og se om du kan finde et sted som du kan gøre krav på. Lad det være stedet hvor du samler tankerne og får på ingen tid genopladet dine batterier og er klar til at arbejde videre.

Dermed bliver perioden i sig selv også nemmere og lettere at overkomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *